Eltünt a sárgefülű ékszerteknősöm! Szerintetek hova tünt?
Csatlakozom a többiekhez, csak annyit tennék hozzá, hogy amikor nekünk kiugrottak, akkor az egyik sarokban voltak a szőnyeg alatt (mert ott volt egy kis nedvesség és megtalálták). Tehát nagyon óvatosan járkáljatok és a bútorokat is óvatosan húzni és emelni, nehogy megnyomd vele a teknőst. Először abban a szobában keresd, ahol az akvárium volt, nézz be minden alá és minden mögé, ahová beszorulhatott. Ha van valami olyan kosár, aminek a lyukain átfér azt is nézd meg, akkor is ha csak egy halom legó vagy ilyesmi van közte, mert bárhová bemászhatott.
Ha egy szoba kész, akkor zárd be az ajtót és keresd a következőben. Én már akkor kitennék egy alacsony falú tepsiben vagy mélytányérban vizet, ha végeztem az adott szobával, hátha mégsem vettem észre.
annyit még tudsz tenni, h kis tálkákba raksz ki vizet a szobádba, vagy a lakásban, ahol épp lehet
lényeg h bele tudjon mászni kicsit
én egyszer így találtam meg az enyémet 5 nap után :)
KÖSZI MINDENKINEK!!!!MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDD
:)))))
Én is kíváncsi vagyok, hogy lett meg végül.
Látod nem kellett aggódni!
öszi megint mindenkinek!!!!Úgy lett meg hogy amikor felkeltem egyfolytában azt mogyoktam magamban:
-Steven(Sztívön,így hívják a tekim)léci aggy jelet vagy valami!!!
És egyszer csak valami kapirgálást hallottam.Elösször meg ijedtem és majdnem sikítottam,de utánna lefutottam apukámhoz(mivel emeletes házunk van)és megkértem hogy nézzem eg mi adta ki ezt a hangot és lám a tekim volt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!