Minden dinoszaurusz testét toll borította?
Figyelt kérdés
A T-Rex, meg a Velociraptor oké, de mondjuk a Triceratops-ét is, vagy az Ankylosaurus-ét is ?#állat #kréta #hüllő #dinoszaurusz #toll #T-rex #jura #triceratops #Ankylosaurus #ragadozó-növényevő
2013. júl. 6. 08:41
21/24 anonim válasza:
Szerintem azért nem volt mindegyik tollas. Például én megnéznék egy tollas triceratopsot, ankylosaurust, pachycephalosaurust, továbbá megnézném a tollas sauropodákat, illetve az allosaurust és a spinosaurust, és még percekig sorolhatnám :)
22/24 anonim válasza:
Egyiknek sem volt tolla. Ez az utóbbi 20-30 év marhasága.
24/24 anonim válasza:
Pár helyen már leírtam. Utóbbi pár évtizedben találnak csak "tollas dinókat". Előtte nem. A gond, hogy madarakat tollukkal és pteroszauruszokat szőrükkel viszont nagyon is találták. Ezek mellett kellett volna tollas dinókat találni, de nem találtak. Az csak ráadás hogy kínából került elő a legtöbb tollas hamisítvány. Mert azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!