S. O. S. Kígyót fogtam a kertünkbe ijedtemben kinyírtam vasvillával. Milyen kígyó és veszélyes e?
Mindenki nagyon könnyen osztaja a kedves kérdezőt .
Kígyókkal foglalkozom . régen foglalkoztam mérges kígyókkal is mára már nincsenek mérges kígyóim de még van több kígyóm .
Megértem a kérdezőt , van sok ember magyarországon aki mérges kígyókat tart , engedély nélkül ! Vannak akiknek van pénzük tetszik megveszik és elengedik ha megnő mert macerássá válik persze a mérges kígyókat nem szokták de a nagyobb pitonokat anakondákat igen , nem minden napos eset de már találkoztam énis töb bsztorival . Azzal van a gond hogy az emberek nincsenek felvilágosítva hogy hogyan különböztesenek meg egy siklót pl egy viperától ! A kérdező valszeg nem értett a kígyókhoz és megiyledt , persze lehet savazni hogy te iylen oylan vagy mert ezt tetted , de ember ha fél akkor mit csináljo nazt se tudja hogy mérges vagy nem mérges kígyó van vele szembe akkor honnan tudná hogy kell megfogni ? pfu emberek mért vagytok hülyék .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!