S. O. S. Kígyót fogtam a kertünkbe ijedtemben kinyírtam
vasvillával. Milyen kígyó és veszélyes e?
ebből már nem jössz ki jól, ne is próbálkozz
2013. jún. 24. 15:36
ne erőlködj, ez nagyon gyenge
2013. jún. 24. 15:58
23/35 A kérdező kommentje:
De hidjetek már nekem szomszéd idős nyugdijjas néni hozta át vödörbe, hogy fiam minő álat ez... Egyszerübb volt magam nevében uttána nézni.
Én nem is olyan régen pont egy ilyen kígyót szedtem ki a macskám karmai közül,szegénykém jobban félt,mint én tőle.Igaz ennél kisebb volt,visszaraktam a málnabokraink alá,ahonnan a macska hozta,remélem még megvan valahol.Nálunk a pincében gyakran előfordulnak lábatlan gyíkok is,főleg ősszel bújnak el oda.Nem győzöm felhordani őket a komposzt mellé,tőlem elférnének lent,csak ha a macskám megtalálja valamelyiket,akkor annyi neki.
2013. jún. 24. 20:35
25/35 anonim válasza:
Ez esetben remélem (a szomszéd) nem fél a kutyáktól. Mert a yorkid is így végezheti... Ez egy Kockás sikló (Natrix tessellata). Nagyot tud harapni és elég agresszív. De nem, veszélyesebb a békánál akit való színű kergetett épp az incidens előtt. Ajánlom,h szed le az a kérdést mert 25.000ft-tól indul a bírság a vérrontás miatt.:)
Én évek óta tanulmányozom a magyar hüllő állományt és az otthonomban is jó pár kigyó-sikló éli mindennapi életét(kiváló körülmények között).És képzeld soha nem fordult meg a fejemben h kisétálok a helyi erdőbe és szabadon engedem valamelyik állatom... Azért mert a média butít nem kell ténylegesen ostobának lenni.Hány kutyát dobnak ki napi szinten utcákra akik miatt komolyan féltheted szeretteidet....(és itt nem állatlánosítok lehet keverék,harci,örzővédő...stb) Bullterrierünk van de a csivavánktól kell tartania annak aki átjön.
Üdv.Olivér
2013. jún. 26. 10:28
26/35 A kérdező kommentje:
A kutyánkat sokat sétáltattuk pici kora óta, míg egyszer egy szép napon egy kobor kutya megtámadott minket a kutyánkat szerette volna elkapni szerencsére sikerült elkergetni. Azóta nem sétálatjuk a kiskutyát.
27/35 anonim válasza:
én elszaladtam volna de nem szurtam volna agyon
SZEgéény :(
2013. júl. 6. 11:30
Hát kérdező, az előző válaszaid alapján szerintem nincs ember, aki elhiszi, hogy a ez a szomszéd kígyója. Azért meg kell ölni, mert jájj more nagyon kígyó? Írtad, hogy szereted az állatokat, de abba nem csak az tartozik, hogy a kutyákat pátyolgatod. Az szereti az állatokat, aki harmóniában él velük. De inkább nem osztom az észt, mert előttem vagy 20-an ezt már megtették.
2013. júl. 11. 10:59
Istenem azt a fogyatékos fejed!Ez egy ártalmatlan sikló,méghozzá ez a faj védett,te ész nem tudtad,hogy magyarországon NEM él mérges kigyó?Téged kéne leszúrni vasvillával,azt az okos fejed!
2013. júl. 16. 11:26
Ez nagyon gyenge amit nekünk próbálasz elugatni,de nagyon...
2013. júl. 16. 18:29
Kapcsolódó kérdések: