Segítséget kérek. Mit csináljak?
Az udvarban a szüleim találtak egy mocsári teknőst nem tudjuk kié az se biztos hogy egyáltalán van gazdája.Most az én sárga fülű égszerteknősömmel van egy helyen.
Lécci mondjátok mit csináljunk vele ?
Szerintem ne hagyd az ékszer teknősöd mellet!Még meg is sebesítheti....Vagy nem tudom de nem hiszem hogy egymás mellé illők.
Ha van a közelben tó,patak aminek az élővilága gazdag oda vigyétek ha nem keresi senki sem...De nem hiszem hogy fogja...De3 a patakhoz csakis akkor vigyétek ha vannak benne halak,növények és nem kihalt,szeméttel teli..
köszönöm
amúgy nem is bántják egymást elvannak
Szia!
A közelben lennie kell valamilyen mocsaras helyenk ha felétek mászkált. Vidd oda őt, jól el lesz ott. Megtartani nem szabad mert VÉDETT!
És én sem hinném, hogy jó helyen lenne egy ékszerteknőssel együtt. A szabadban ugynis sajnálatos módon a szabadon engedett ékszerteknősök szoritják ki a termésuzetes élőhelyükről a mocsrasokat :(
Minden jót neked és a tekiknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!