Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » 7 éves kisfiam nagyon szeretne...

7 éves kisfiam nagyon szeretne valamilyen hüllőt. Melyiket javasolnátok, ami ekkora gyereknek való?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 11:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk madagaszkári tarka gekkóink vannak, szerintem nagyon szépek, csak kavics vagy homok kell nekik, egy zug ahol elbujhatnak, viz, viszont tücsköket esznek, amit a legtöbb állatboltban meg lehet venni, ezeknek nem kell lámpa mert éjszakai állatok, eladásra is keltetünk otthon:)most van egy szép kamasz kislányunk , ha érdekelne esetleg írj bátran:)

2009. szept. 11. 09:16
 12/31 anonim ***** válasza:
ékszerteknőst! semmiképp se olyat, amit élő állattal kell etetni! (nem mintha bajom lenne a dologgal, nekem szivárványos boám van, ami egeret/patkányt eszik, de 7 éves koromban nem szívesen néztem volna meg azt se, ahogy egy napos egeret kinyír valami... Még a tücsök is gáz, mert ha elutazol úgy nehezebb rábízni valakire, hogy ugorjon át megetetni...
2009. szept. 12. 01:35
 13/31 anonim válasza:
Barátnőm egész kicsi korába kapott egy GÖRÖGTEKNŐST és nagyon imádta.csak zöldséget eszik.
2009. szept. 12. 22:05
 14/31 anonim ***** válasza:
Az ékszerteknőst is ajánlott élővel (is) etetni! Kapható konzervben tücsök és szöcske. A halak is szeretik az élőt. Szerintem ez nem lehet szempont.
2009. szept. 12. 22:31
 15/31 anonim ***** válasza:
Azt azért ne felejtsük el, hogy egy gekkot lehet kapni 2000 HUF-tól, egy ékszerteknős 3000 alatt van, a görögteknős viszont 25-30000!
2009. szept. 13. 09:10
 16/31 anonim válasza:
En a teknos bekat javasolom
2009. szept. 13. 09:17
 17/31 anonim ***** válasza:

Teknősbéka nem létezik.

A teknős hüllő, a béka pedig kétéltű.

G.

2009. szept. 13. 19:06
 18/31 anonim válasza:

Boa Vagy Tigrispithon a javaslatom ki lehet engedni lehet vele játszani és ne tud a gyerek benne kárt tenni.

Egyszerü a tartása ritkán eszik , ritkán kell takarítani

nem hangos, nyáron ki lehet engedni a kaertbe már ha van,

persze csak felügyelettel mert elmegy.

A gyerekeim 7- 3 évesek nagyon szeretik. sokat foglakoznak vele. csak egy megfelelő méretü terrárium kell neki meg egy 20 vagy 40 wattos izzó.

ösz végén leáll az evéssel és csak március környékén fog ujra enni legalábbis az én pitonom. ha sokat foglakoztok vele teljesen szelíd lesz és nem fog harapni. De ha meg is harap az se fáj csak vérzik. jól ki kell mosni a sebet oszt annyi. HA VALAKI NEM TUDNÁ : méregfoga nincs csak szorít.

2009. szept. 14. 08:36
 19/31 anonim ***** válasza:
én gekkót javaslok. nekem is van egy 10-11 éves kororm óta és nagyon szeretem ( madagaszkári nagyfejű gekkó) legelőször másfél év után takarítottam ki mert szinte egyáltalán nem piszkolt . Azt nem is nehéz etetni mi liszt kukaccal vagy csontival szoktuk meg azért egy jó párszor tücsök is van. Bár most ahogy néztem az oldikat láttam h egereke kéne eki adni?? A nélkül nem él meg vagy mi? nekünk tejjesen jól van pedig még életébe nem látott egeret =)
2009. szept. 21. 20:27
 20/31 anonim ***** válasza:

Gumi dínó, plüss sárkány!

A hüllők nem gyermekeknek valók!

2009. szept. 22. 03:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!