Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Hol lehet teknőskimászót...

Hol lehet teknőskimászót venni? SOS sehol se találok? Web oldal címet lécci.

Figyelt kérdés
És nem az a kő!!!

2013. febr. 7. 11:44
 1/5 _.-Akv-._ ***** válasza:
Tudom, hogy írtad azt hogy nem kő, de mi a bajod a kővel? Bármi jó amin ki tud mászni :D
2013. febr. 7. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:

én vettem neki ilyen öntapadós műanyag kimászót , de nagy sz@r volt , ki se mászott rá ,mert ö se hülye, természetes közegben azt se tudja mi az a műanyag , meg fel se tudna lépni rá, mert kell alatta lenni vminek amiről fellép , törekedj a minél természetesebb közeg kialakítására , sok megoldás létezik a napozójára , én egy kis akvárium kiépítésű üveg lapot tettem be neki, a tetejét lehintetem folyami kaviccsal, viszonylag kis méretűvel ,mert szeretik a tekik burkolni ,mert jót tesz az emésztésüknek mert nincs ugye foguk ,csak ilyen szarú képződmény amivel szerintem eltudnák rágni, mert az is elég erős meg az erős állkapcsuk ,de ők türelmetlenek egybe van mikor lenyelik xD

na szal azt még az üveglapra tettem egy nagyobb követ és azóta szépen napozik egy spot lámba alatt, természetes nyáron majd kikerül ...

2013. febr. 7. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
most komolyan olyan kib*szott nehéz beírni a google-be, hogy teknős kimászó???
2013. febr. 8. 00:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Csinálj egyet
2013. febr. 10. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
A vadonban árulnak valamilyen fa kérget, ami úszik a vízen, és van egy kis akváriumuk, amiben van beletéve egy darab ilyen fakéreg és kint vannak rajta a kis teknősök.
2013. febr. 11. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!