Van olyan oldal, ahol ingyen szállítanak ki csalit?
a legtöbb horgászhelyen vagy ahol a napijegyet megveszed ott lehet kapni de az a kérdés hogy mit akarsz fogni?
ingyen nem hiszem hogy házhoz viszik mert a csali nem nagy tétel amit ingyen is megéri kivinni.
gilisztát mondjuk áshatsz a földből vagy ha kertes házad van esetleg akkor csinálhatsz egy komposztálót. abban rengeteg giliszta él és szaporodnak is, de ha jó földet találsz akkor abban is van, de a horgászhelyeken szoktak gilisztát árulni, csemegekukorica meg egyértelmű hogy hol veheted meg.
vagy ha komolyabbat szeretnél akkor bojli vagy pellet.
lótetű az nem az harcsának jó.
amúgy ahol laksz biztosan van valami hely ahol csalit lehet venni.
ahol én lakok a faluban nem vagyunk 2000-en és mégis van egy bolt ahol elég sok dolog beszerezhető, kb minden ami a horgászás alapfeltétele. csaliból is van ízesített kukorica is. de én csináltam olyat hogy rumaromába áztattam kukoricát és az is fogós volt a pontyok körében vagy esetleg pálinkában is lehet áztatni az még fogósabb csak nálunk a pálinkát nem pocsékoljuk a halakra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!