Szinte csak szárított halat adok az ékszerteknőseimnek, meg néha nyers húst, esetleg májat, a salátát nem eszik meg. Mit vegyek nekik, hogy ne legyen olyan egyhangú a táplálkozásuk?
Lehet kapni teknősöknek gyártott granulátumot, ami viszonylag sok összetevőt tartalmaz.
Ezen felül vehetsz neki szárított bolharákot, fagyasztott vagy élő tubifexet, ha nagyobb a teki, akkor száraz macskatápot, ezen felül foghatsz a szabadban különböző rovarokat.
Felvágottat nagyon de nagyon szeretik próbáld csak ki!!!!
Mikopr milyen van otthon,
Én úgy szoktam hogy kis darabokra csípem neki és megeszi.
Ez be fog válni
hát attól hogy a természetben nem talál adhat neki felvágottat
száritott halat sem talál
ja meg élő hal meg csiga lehet hogy jó neki de te végig tudnád nézni hogy megöli azokat a szerencsétlen kis állatokat mert én nem
a felvágott igen is jó mert nekem is van tekim és imádja
Attól, hogy neked van teknősöd és imádja, nem biztos h egészséges!! Én egy csomó helyen olvastam, h nem tesz jót nekik. A salátát az én tekim se eszi meg, más gyümit (barackot, almát, répát) viszont szeret
az se baj, ha nem eszik sok zöldséget, olvastam, h először kis korukban húsevők és aztán fokozatosan áttérnek a vegyesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!