Azt hallotam, hogy a ékszerteknősöknek nem szabad száritott rákokat és halakat adni mert vitaminhiányhoz és elhulláshoz vezet, igaz ez?
Az enyémek szeretik a csirkemájat, a halat (fagyasztva, szárítva), a marhaszívmixkockát, banánt, epret, barackot (sárga, őszi, nektarin), dinnyéket (sárga,görög), saláta, sárgarépa, fagyasztott kagylóbelet (állatkereskedésben lehet kapni), körtét, almát, meg az úgynevezett teknősmüzlit (ilyen szárított kis rudak). régebben megették a garnélát és bolharákot, de a két nagy már 8 éve meg se eszik.
persze a gyümölcsöket idénynek megfelelően kapják. próbálj meg te is bevezetni zöldséget, gyümölcsöt az étrendbe, ha elsőre nem megy, próbálkozz kicsit vele.
Nyugodtan adj neki rákot és halat is, hát ezért wan ...
Én májusban vettem és még mindíg semmi baja sincs, most van egy pici is de ő is jól van :)
Fagyasztott hal az elsődleges táplálékuk, zöldség, és esetleg egy táp, (ajánlon a repto min Baby-t), ez vitaminpótló készítmény.
Bármi kérdésed wan dobj egy üzit .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!