Pézsmateknős! Nem nagyon akar enni. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
11napja vettem meg.Nagyon éhes lehetett,mert az első héten rendesen evett,soha nem volt vele probléma ezzel kapcsolatban.Viszont pár napja nem eszik semmit.Vettem neki a fagyasztott teknőseleség mellé száraz bolharákot,azt sem eszi meg.
Tanácstalan vagyok,nagyon féltem.Még kicsi,3hónapos körül van.Aggódom érte.Segítsetek légyszíves!
Előre is köszönöm.(bármilyen jellegű tanácsot elfogadok.Mindent,ami a teknőshöz kapcsolódik.)
2013. jan. 31. 13:38
1/5 anonim válasza:
Mennyi a víz hőmérséklete?Tekerd fentebb a víz fűtését. Egyéb fura jelek?Nem úszik ferdén?
2/5 A kérdező kommentje:
24°C a víz.Nem használom a fűtést,mert nem lehet a hőmérsékletet változtatni rajta.Tegnap tettem be neki a vízszűrőt,nem tetszett neki,így kivettem.Egyébként a kisállatkereskedésben azt mondták,ha állandóan 22°C felett van a lakásban,akkor nem kell fűteni.Egy nap volt a hőmérséklet 22°C alatt.Az úszására annyira nem emlékszem,mert kb.6cm,és nem nagyon szokott úszni.A sziget körül szokott lenni,nem nagyon mozog.Sajnos nem tudom,hogy melyik nap volt alatta a hőmérséklet,de mikor észrevettem,szép lassan meleg vizet kevertem a vizébe,hogy ne hirtelen emelkedjen sokat.Átlagban 23°C körül van a vize.Köszönöm a választ.
2013. jan. 31. 16:56
3/5 A kérdező kommentje:
Hülyeséget írtam,bocsi..beletettem a fűtőt,egyenesen úszik,és ott van a fűtő környékén.25-26-ra állítottam be neki.Azóta többet úszkál:) De enni még nem evett:(
2013. jan. 31. 17:43
4/5 anonim válasza:
Nekem is van már 1 jó ideje, és még a kezdetben ő is így visekedett. Elvittük dokihoz, és adtak neki szurit, és azt mondták, hogy vegyünk neki úgy fűtő berendezést, mert vitaminhiánya volt a hidegtől! :)
5/5 anonim válasza:
szerintem teljesen normális! én ékszertekim kb 1 hónapig nem evett normálisan most meg ha tehetné meg enné a háza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!