Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Kígyótartáshoz mik kellenek?

Kígyótartáshoz mik kellenek?

Figyelt kérdés
Valaki tudna bemásolni oldalakról szövegeket, vagy elmondani hogy mik kellenek ahhoz? Meg milyen kígyófajták vannak amik nem mérgezők és lehet tartani stb... mindenfélét szeretnék tudni mert én nemtaláltam semmit! köszi
2009. szept. 1. 18:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja, és azt nem írtam, hogy bár a szakirodalom azt írja, hogy 180 centire nő meg, az enyém legalább 2 méter, ha nem nagyobb... De ez azért van, mert nagyon tágas helyen van és viszonylag sokat eszik. Van, aki azért táplálja alul a kígyóját, hogy ne nőjön nagyra.
2009. szept. 15. 00:33
 12/18 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen:)
2009. szept. 15. 18:47
 13/18 A kérdező kommentje:
én is ... xD
2009. szept. 19. 18:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha sosem volt semmi hüllőd, akkro egy siklót ajénlok, mert azt alegegyszerűbb tartani mindközül, az enyémnek lámpa sem kell, elég a szobahőmérséklet.
2009. szept. 20. 10:38
 15/18 anonim válasza:
vegyél Boa constrictor-t :) terráriumi boát.. :) kicsit agresszív de nem fog éhezni tuti :D mindig rákap a kajára ;)
2009. okt. 11. 23:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb a gabonasikló tartása. Szépek, nem drágák. Nekem 8 éve van, jelenleg 20 db, tenyésztem is. Ha van kérdésed, keress meg privátban.
2009. nov. 10. 20:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Húú köszi :D csak az a baj hogy most nem lehet! :S a jövőben szeretnék csak tartani!
2009. nov. 10. 21:36
 18/18 anonim válasza:

Szia az utolsó válasz adó privátját véletlenül nem tudod? mert érdekelnének a gabonasiklói.

elöre is köszönöm

2010. jún. 7. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!