Két sárgafülű ékszerteknősöm van. Tudom, hogy eltérő méretűek lehetnek korukhoz képest. De csak a méretből lehet megállapítani a korukat és nemüket?
Kb 2,5 éve vannak nálam.
Aragorn a nagyobb, "erőszakosabb" és neki nagyobb a karma. Elvileg ő fiú, viselkedéséből ítélve.
Minyon a kicsi, mindig is kisebb volt. Alig nőtt valamit, mióta nálam van. Szerintem ő lány.
De úgy olvastam, hogy a lányok a nagyobbak, a fiúknak hosszabb a karmuk.
Ha külön etetem őket, akkor is Aragorn zabál, Minyon meg épp csak csipeget. Egyértelműen Aragorn a dominánsabb, szerencsére nem bántja Minyonkát. Csak a méretükből lehet megállapítani a korukat? Szeretném tudni, hogy jók-e a megérzéseim korukat és nemüket illetően.
Ja, Aragorn 10 centi, Minyonka meg 7cm. Aragorn kb. 2 centit, Minyonka meg úgy 1 centit nőhetett, ezalatt a 2,5 év alatt. Tudom, tudom eltérő de kicsit aggaszt, hogy azért csak a kisebbnek kéne jobban nőnie. De nem tűnik úgy, hogy beteg volna.
De édes nevek :D máris vidámabb a napom. :)
Az enyém is lassan kezdett nőni, pedig enne állandóan. Ne aggódj, nem marad le semmiben.
Ez a karomhossz nem mérvadó szerintem, nálam a lányteknőseimnek hosszabb a karma, mint a hímnek.
Na akkor már tényleg nem tudom. :D Szeretném tudni a nemüket, de eddig szó szerint, ahány embernek van, annyi félét mondtak.
Amúgy köszi, Minyont én neveztem el, Aragort pedig a párom. :) Ráillik mert kis harcias, akaratos. :D
A nemüket egyszerűen meg bírod állapítani
Fiú:
-farka tőből hosszabb és hosszabb mint a lányé
-körmei hosszabbak
-nagyobb mint a lány
Lány:
-kisebb mint a fiú
-körmei kisebbek
-farka nem hosszú,és tőből kicsi!! :$ :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!