Szerintetek a Sárgafülű Ékszertekiket kézhez lehet szoktatni?
Hülyeség,ha pici kora óta nálad van,meg lehet szoktatni.Az én tekim teljesen barátságos,igaz még csak 7 hónapos,de együtt alszunk az ágyban,kezemből eszik,és nem harap.Azt hogy ne harapjon úgy csináltam h ameddig nagyon pici volt,dugtam a szája elé az ujjam (volt hogy megfogta,de ameddig kicsi nem fáj) ha rá harapott akkor az ujjammal meglöktem a száját,és újra oda tettem az ujjam,ezt naponta elvégeztem 2-3-szor,és láss csodát ma már nem harap,hanem ledugja a fejét a víz alá,és kidugja úgy hogy az ujjam a feje mögé kerüljön,hogy simogassam. :D Minden állatot meg lehet szoktatni,te neveled,(pont mint a gyerek,olyan) Nevelés kérdése itt minden.Ha meg folyamatosan kiveszed,és szoktatod a kezedhez,akkor azt is el fogja fogadni egy idő után. :) Nem vadállat. :P
Valamiért az én teknősöm nem szívleli a vizet,folyamatosan meg próbál kimászni a lakhelyéről,:) De ez sem okoz gondot,kiveszem és sétálgat,elvan...csak vigyázni kell h nehogy agyon tapossuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!