Hogyan teleltessem a mocsári tekim, és mikor "kezd el" téli álmot aludni?
nem rég lett egy mocsári tekink, de nem tudom mikor és hogyan kell elkezdeni teleltetni... :)
válaszotokat várom ;)
Sehogy. Enged szabadon - a mocsári teknős nem házikedvenc hanem egy egyre ritkuló védett vadállat. Valószínűleg nem tudnád megfelelően teleltetni és így csak elpusztúlna (szerintem azt te sem akarnád!)
Inkább vegyél vagy akár fogjál magadnak ékszerteknőst - őket nem kell teleltetni sem...
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, engedd el!!! A teknős tudja mi a jó neki, ne avatkozz bele..
És mégis hogy lett nektek ez a teknős, hm? Honnan?
mielőtt hozzánk került már azelőtt is embereknél élt
az egyik lába csak félig van meg, csak egy csonk... és ezért kicsit nehezebben mozog
vagy így született vagy valami megsebesítette
hozzá van szokva h nem kell vadásznia hanem elé van rakva a kaja, nem tudna önállóan élni
az akvárium hossza a haspáncéljának 6-szorosa, a szélessége 3-szorosa, 20cm mély a vize, van napozóköve, kavicsok. mindene megvan ami egy teknősnek kell
és különben is... írjátok be ide a kereséshez hogy "mocsári" persze idézőjel nélkül és kidob kérdéseket..
más is tart mocsári tekit nem csak én
akkor nekik is írjátok meg h engedjék szabadon...
köszi, végre egy értelmes és kedves válasz :)
más meg ne jöjjön megint azzal h engedjem szabadon ugyanis már 3-szor elmondták... és az bosszant leginkább h nem a kérdésemre válaszoltak mert nem az a kérdés h szabadon engedjem-e hanem az h hogyan teleltessem...
bunkó válaszokat mellőzzétek
köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!