Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Befogott fiatal király pitont...

Befogott fiatal király pitont meg lehet "szelidíteni"?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék 1 király pitont, lehetőleg fiatalt, felhívtam egy tenyésztőt aki azt mondta, hogy tudna szerezni, de sajnos frissen befogottat. Fiatal állatról lenne szó.

Én személy szerint tartok tőle, mert mégis jobb lenne ha egy tenyésztett állatról lenne szó!

Kérem hozzáértő, tapasztalt emberek szóljanak hozzá.

Azt is mondta az illető, hogy fiatal, befogott állatoknál nincs koplalási probléma 80-90% ban.

2012. nov. 29. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
tehát kiirtani nem tudom hány száz év genetikát?
2012. nov. 29. 18:22
 2/4 A kérdező kommentje:
a szelidítenit nem konkrétan úgy értettem, ahogy a mondatomban érződik. Akkor fogalmazzunk úgy, hogy egy befogott példány is lehet épp annyira nyugodt mint a tenyésztett példányok?
2012. nov. 29. 18:27
 3/4 anonim válasza:
Lehet ugyan olyan nyugot mint a tenyésztett, nekem is egy vadon befogott van. Etetés után 2-3 nappal kézbe is lehet venni. Mivel szereti a meleget így hamar hozzá fog szokni hogy kézben tartod. Mivel vadon befogott állatról van szó, figyelj oda az atkákra...
2012. nov. 29. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak ne érj hozzá mert akkor kaputt neked
2012. dec. 1. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!