Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Van egy boám (kb.3-4 hónapos...

Van egy boám (kb.3-4 hónapos lehet) és már pontosan egy hónapja nem eszik semmit, nem fogadja el a kaját. Mi baja lehet?

Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:

milyen boa szivárványos ? (nekem az van :)

mikor vedlet ?

2012. nov. 15. 23:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Vörösfarkú Boa (boa constrictor)

Nálam még nem vedlett.. TerraPlaza-ról van.

2012. nov. 16. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
mióta van nálad ? hány cm ? volt , már hogy nálad evett ?
2012. nov. 16. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:
esetleg ha megpróbálkoznál a töméssel....
2012. nov. 16. 09:52
 5/8 A kérdező kommentje:

elsőnek:pontosan nem tudom milyen hosszú,de saccra olyan 40cm.Nálam még nem evett.. :S 1hónapja van meg.

másodiknak:A tömést csak a legvégső esetekben alkalmazzák,és gyakran több stresszel jár a kígyónak mint haszonnal..

2012. nov. 16. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Mivel próbáltad etetni,és hogyan?

Mikor elhoztad biztosítottál neki nyugalmat kb.1 hétig vagy egyből piszkáltad,kivetted stb?

2012. nov. 20. 11:05
 7/8 A kérdező kommentje:

5-6 napot hagytam neki a helye megszokásához.

Napos (felmelegített fagyasztott ) egeret adtam neki miközben egy csipesszel mozgattam előtte.majd egy pár órára otthagytam előtte.

2012. nov. 20. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Te semmiképp ne tömd meg, többet árthatsz vele mint segítesz..... vagy profi hüllős tegye ezt, vagy inkább hagyd. 1 hónap kihagyás egy boánál még nem a világ vége.

Ha vigasztal, az enyémek (2 évesek) se esznek, gondolom érzik a telet és beiktatják a pihenőidőszakot. Tavaly is volt ilyen, de csak decemberben kezdtek el nem enni.

2012. nov. 21. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!