Van egy boám (kb.3-4 hónapos lehet) és már pontosan egy hónapja nem eszik semmit, nem fogadja el a kaját. Mi baja lehet?
milyen boa szivárványos ? (nekem az van :)
mikor vedlet ?
Vörösfarkú Boa (boa constrictor)
Nálam még nem vedlett.. TerraPlaza-ról van.
elsőnek:pontosan nem tudom milyen hosszú,de saccra olyan 40cm.Nálam még nem evett.. :S 1hónapja van meg.
másodiknak:A tömést csak a legvégső esetekben alkalmazzák,és gyakran több stresszel jár a kígyónak mint haszonnal..
Mivel próbáltad etetni,és hogyan?
Mikor elhoztad biztosítottál neki nyugalmat kb.1 hétig vagy egyből piszkáltad,kivetted stb?
5-6 napot hagytam neki a helye megszokásához.
Napos (felmelegített fagyasztott ) egeret adtam neki miközben egy csipesszel mozgattam előtte.majd egy pár órára otthagytam előtte.
Te semmiképp ne tömd meg, többet árthatsz vele mint segítesz..... vagy profi hüllős tegye ezt, vagy inkább hagyd. 1 hónap kihagyás egy boánál még nem a világ vége.
Ha vigasztal, az enyémek (2 évesek) se esznek, gondolom érzik a telet és beiktatják a pihenőidőszakot. Tavaly is volt ilyen, de csak decemberben kezdtek el nem enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!