Melyik állatnak elég egy 60x40-es alapterületű hely?
Szeretnék egy kisállatot a szobámban tartani, de csak ekkora szabad helyem van. Nemigazán tudom, hogy milyen állatoknak megfelelő ez a méret, tudnátok ebben segíteni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Hát én csak a Terraplázán láttam, meg Atlantiszba.
De most ott nincs, hát lehet hogy tud hozni ha felhívod.
Kistekibe is néztem, de ott nincs. Ott csak nyílméregbékák vannak. Azt is be lehet tenni, csak annak tök szar bonyolult a tartása, mert állandóan etetni kell őket, mindennap.
A kisgekkó az sokáig bírja kaja nélkül ha elmész otthonról, beöntesz neki egy adag kis tücsköt, 1-2 hétig el van vele. De ilyen pici tücsköt meg csaka Kistekibe tudtam venni pl, máshol én nem látok, és szoktam venni úgy 3 hetente egyszer. A tücsköket meg egy szelet almával etetem. Ha neked az macera, akkor hagyd. A Kisteki az itt van. [link]
Vehetsz kis törpehörcsögöt is, annak egyszerűbb beszerezni a kaját.
Szia! 1, max. 2 leopárdgekkónak elég lenne.
VIszont ez elég hely lenne egy díszes szarvasbékának, vagy egy házisiklónak (az nem is nő nagyra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!