Mit tegyek a teknősömmel?
Pár hete feltettem azt a kérdést h mit csináljak a teknősömmel mert szerintem terhes és olyan szép válaszokat kaptam h "mi vagy te teknős szakértő h ezt hiszed?!" stb.
Kiderült hogy a teknős tényleg terhes mert 3 napja elkezdett tojni, mindennap 1 tojást.
Mivel 1fiú és 1 lány teknősöm van lehet h meg vannak termékenyítve a tojások.
Át kellene tennem egy másik terráriumba a lány teknőst? Milyen környezetet kell neki biztosítani hogy nyugodtan végezhesse a dolgát?
Ki tudom otthon keltetni a tojásokat vagy azt csak nagy szakértelemmel lehet?
A bunkó és paraszt válaszokra nem vagyok kíváncsi!!!

Hát ez már vicc.. mindkettő ékszerteknős, miért ne lenne utódja? Azért más a nevük mert más az alfajuk.. (vörösfülű, sárgafülű..) amúgy is gyakori a keveredés!!
ez olyan mint pl egy németjuhásznak is lehetnek kölykei egy pincsitől XD
Ha lesznek kis tekik én szivesn befogadnák egyet:D
Sajnos nem lehet a tojásokat "megmenteni" mert boltban vannak tartva a tekik, vasárnap nem vagyunk nyitva és hétfőnként szoktam tojásokat találni de akkor már fel vannak hasadva.
Tavasszal viszont csinálunk majd egy kerti tavat otthon és hazavisszük a tekiket és ott majd nagyon jó helyük lesz, télen meg a házban lesznek. :)
Köszi mindenkinek aki segített (vagy próbált) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!