Mit tegyek a teknősömmel?
Pár hete feltettem azt a kérdést h mit csináljak a teknősömmel mert szerintem terhes és olyan szép válaszokat kaptam h "mi vagy te teknős szakértő h ezt hiszed?!" stb.
Kiderült hogy a teknős tényleg terhes mert 3 napja elkezdett tojni, mindennap 1 tojást.
Mivel 1fiú és 1 lány teknősöm van lehet h meg vannak termékenyítve a tojások.
Át kellene tennem egy másik terráriumba a lány teknőst? Milyen környezetet kell neki biztosítani hogy nyugodtan végezhesse a dolgát?
Ki tudom otthon keltetni a tojásokat vagy azt csak nagy szakértelemmel lehet?
A bunkó és paraszt válaszokra nem vagyok kíváncsi!!!
Ékszerteknősökről van szó, az egyik piros a másik sárga fülű.
Könyvben olvastam h 8-12 éves korukban érik el az ivarérettséget, de az enyémek még csak 3-5 év körül vannak (már ilyen idősen kaptam őket).

QRVA vicces voltál!!! ezt mind 1edül találtad ki?!?! csak gratulálni tudok!
A helyzet az hogy nekünk állatkereskedésünk van, de csak 2 éve, és teknősöket nem tartunk csak halakat :S régen voltak teknőseink de azok fiúk voltak és nem volt velük ilyen gond.

OFF: Hol van ez a két bolt?
ON: Nem vagyok teknősszakértő, de mivel a sárga- és vörösfülű ékszerteknősnek nem ugyanaz a latin neve, feltételezhető, hogy nem is lehet közös utódjuk.
Ha halas boltod van, akkor mondhatod a poeciliákat ellenpéldaként, de pl. a különböző cory-k nem tudnak összeívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!