Van 2ékeszer teknősöm és nem esznek miért?
Figyelt kérdés
most nyáron kaptam őket mivel az unoka öcsém megunta őket és ki akarta dobni mind 2-öt:(mikor melegebb idő volt napi szinten ettek mikor meglátták a sárga dobozt amiben a tápjuk van rosszul voltak ki akartak mászni az akváriumból:) most meg mióta hidegebb van nem esznek már 5napja semmit nem ettek igaz eléggé hideg a vizük mivel kint tartom őket a teraszon bár fedett és zárt, még sincs olyan meleg talán ez lehet a baj? mikor ki veszem őket hogy kicsit mozogjanak a szilárd talajon meg sem akarnak mozdulni még a kezemben sem pedig elégé magamhoz szoktattam őket:) valami baj lehet?2012. okt. 28. 12:20
1/3 anonim válasza:
Hát ha a teraszon hidegben tartod őket,akkor már lelassultak, és a téli álomra készülnek.Vagy minden körülményt biztosíts nekik a teleléshez, vagy vidd be őket.
Az enyémek bent vannak, és lámpa, vízfűtő van nekik, és roppant virgoncak.
És ne csak dobozos tápot adj nekik ,hanem normális friss kaját, halat is.
2/3 A kérdező kommentje:
okés köszönöm behoztam őket a nappaliba kitisztítottam az akváriumukat és langyos vízbe raktam őket talán helyre jönnek..:S
2012. okt. 28. 16:39
3/3 andrea bognar válasza:
vagy talán még vegyél nekik víz melegítőt csak pár ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!