S. O. S 3 napja kiszökött a terráriumból a kb 35 centis gabonasiklóm, és sehol nem találom a lakásba. =/?!
Figyelt kérdés
szerintetek megoldás lehet ha vennék pár darab napos egeret és kitenném a ház különböző sarkjaiba filmtekercs dobozokba nyitót fedővel? Hogy legalább lássam hogy jelen van? Megérzi őket nem?2012. okt. 17. 21:12
12/17 A kérdező kommentje:
ja.. bár azóta nem nagyon akar enni:/ bár nem látom rajta h beteg v gyengus lenne ugyanolyan mint volt csak nem eszik..=/ se a kicsi se a nagyobb napos egeret semmi..
2012. okt. 30. 22:06
13/17 anonim válasza:
biztos lehűlt
szegény egerek T.T
14/17 anonim válasza:
én iiis akaroook gabonasiklóóóóóót :|||||||
15/17 A kérdező kommentje:
háát a terra lámpája estkénként mindig fűt nem megy le a hőfok 23 fok alá szerintem csak megviselte 1 kicsit a kóborlás de nem tudom biztosan, akvarisztikában sokkal járatosabb vagyok:D de ma is veszek neki hátha csoda történik
2012. okt. 31. 11:02
16/17 anonim válasza:
Na de amikor kint volt napokig, akkor nrm fűtött neki a lámpa. Biztos már kezdett átállni hibernációs életmódra.
17/17 A kérdező kommentje:
az igaz! de akkor még nem si voltak ilyen fagyok házba 20 fok alá tuti nem ment le a hőmérséklet, bár nem tudom h ez elég lenne-e a hibernáciohoz
2012. okt. 31. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!