A gekkók kitudnak szökni a terráriumból?
Az enyim már szökött ki, de az nappaligekkó és tud mászni az üvegen is, a falon is tud gyorsan futni.
Kirohant egyik takarításnál, aztán fél évig nem tudtam megfogni, mert mindig felszaladt a plafonra. Télen hagytuk is, etettem a szobában, egy vödörbe raktam a tücsköket. Nyárra megfogtuk, mert az ablakokat ki kellett nyitni, nehogy a lakásból is kiszökjön.
Beraktuk a terráriumba és olyan mérges volt, csapkodott, meg minden hogy be lett zárva, szegényke :)
Azóta is be van zárva, de elég nagy terráriuma van, ami üveg tolóajtós és egy drótháló van a tetején.
Hát, még ha leopárdgekkó is (mivel annak nincs tapadókorongja) akkor is kitud.az enyém már kiszökött.
Ha kiszökött ajánlott a szobába, ahol volt a terráriuma nedves,tiszta rongyot tenni,mert arra elő szoktak jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!