Apukám talált egy 2 éves Tigrispitont Amerikában, és nem hajlandó megenni a fagyasztott egeret;mit tegyek vele, hogy megegye?
Már bekentük csirke vérrel is,de úgy sem eszi.
Nem szeretnék élő állatot adni neki,mert ha megeszi a fagyasztottat is,akkor nem hiszem hogy nekem kéne eldönteni annak a szegény kis emlősnek az életét.
Tudom,hogy sokan ezt rossz szemmel nézik,mert hogy a természetben élőt eszik.. erről most nem szeretnék vitázni.
MIT CSINÁLJAK A FAGYASZTOTT EGÉRREL,HOGY MEGEGYE??
Ne aggódj, ha éhes lesz majd becserkészi magának a házi-cicát, vagy valamelyik ölebet.
Esetleg kimegy a tyúk udvarba, és friss, nem fagyasztott cucokkal tömi meg magát.
amúgy.. ez a kérdés szerintem hülyeség :D ha 2 évesen befogtátok akkor ő már hozzá van szokva a vadászathoz, és a nagy területekhez... szabadon kéne engedni mert ez így nem igazán állatbarát. főleg egy tigrispiton:D amugy kicsit tényleg kamunak tűnik, mert a "mit TEGYEK vele" "bekenTÜK" "szeretNÉK".
és ne haragudj, de az a szegény emlős is meghalt 1x :D ha meg kell halnia akkor miért ne úgy, ahogyan a pitonnak jó. aki pitont akart annak el kell fogadni, hogy élő állatokra vadászik.
ezt át kellett volna gondolni mielőtt befogtok egy ilyen állatot. ez nem gyerek játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!