Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Apukám talált egy 2 éves...

Apukám talált egy 2 éves Tigrispitont Amerikában, és nem hajlandó megenni a fagyasztott egeret;mit tegyek vele, hogy megegye?

Figyelt kérdés

Már bekentük csirke vérrel is,de úgy sem eszi.

Nem szeretnék élő állatot adni neki,mert ha megeszi a fagyasztottat is,akkor nem hiszem hogy nekem kéne eldönteni annak a szegény kis emlősnek az életét.

Tudom,hogy sokan ezt rossz szemmel nézik,mert hogy a természetben élőt eszik.. erről most nem szeretnék vitázni.

MIT CSINÁLJAK A FAGYASZTOTT EGÉRREL,HOGY MEGEGYE??

2012. aug. 28. 06:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ha éhes lesz majd becserkészi magának a házi-cicát, vagy valamelyik ölebet.

Esetleg kimegy a tyúk udvarba, és friss, nem fagyasztott cucokkal tömi meg magát.

2012. aug. 28. 08:57
 12/17 Platypus ***** válasza:
Nem tudom mennyire nyerő ötlet, de esetleg fel lehetne melegíteni azt az egeret testhőmérsékletűre. Úgy a szaga is biztosan vonzóbb lesz.
2012. aug. 28. 09:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,első igazán,a témára válaszoló kérdés :)
2012. aug. 28. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Előtte megkened a csirkevérre, bedugod a sütőbe vagy a mikróba, és már kész is az ínycsiklandozó finomság!
2012. aug. 28. 09:22
 15/17 anonim ***** válasza:

amúgy.. ez a kérdés szerintem hülyeség :D ha 2 évesen befogtátok akkor ő már hozzá van szokva a vadászathoz, és a nagy területekhez... szabadon kéne engedni mert ez így nem igazán állatbarát. főleg egy tigrispiton:D amugy kicsit tényleg kamunak tűnik, mert a "mit TEGYEK vele" "bekenTÜK" "szeretNÉK".

és ne haragudj, de az a szegény emlős is meghalt 1x :D ha meg kell halnia akkor miért ne úgy, ahogyan a pitonnak jó. aki pitont akart annak el kell fogadni, hogy élő állatokra vadászik.

ezt át kellett volna gondolni mielőtt befogtok egy ilyen állatot. ez nem gyerek játék...

2012. aug. 28. 09:28
 16/17 anonim ***** válasza:
2 éves tigrispitonom van aki 3 méter fölötti és több kilós nyulakat eszik.... valami nagyon kamu szagú itt
2012. szept. 1. 00:16
 17/17 Millerr válasza:
Ha a természetből fogsz be egy kígyót valószínű, (sőt, biztos) hogy nem fog enni és elpusztul. Ha kígyót akar(sz) tartani vedd meg tenyésztőtől, vagy állatkereskedésben. Kérlek ne vedd rossz néven a válaszomat, nem szurkálódni szeretnék, de ez tény.
2013. júl. 16. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!