Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Van egy 200x100x200 centis...

Van egy 200x100x200 centis (hossz. X mély. X mag. ) terráriumom milyen állatot javasolnátok bele?

Figyelt kérdés
A terráriumban van egy szűrővel ellátott csobogós medence középen egy vastag mászófa dísznövénynek kialakított részek.Trópusi esőerdősre van berendezve...fullos terkó csak nem tudom mit vegyek bele... van tapasztalatom az ilyen állatok tartásában szóval ez nem probléma csk ki milyen állatkát ajánlana...

2012. aug. 22. 16:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
Megkérdezhetem mennyiért vetted a terkót? Szerintem tarts benne ázsiai víziagámát.Annak pont optimális ez a méret meg a berendezés.Azért kérdezem mert én is ezt szeretnék tartani :)
2012. nov. 9. 13:59
 12/14 A kérdező kommentje:

nekem 70 ezer forint volt mindennel együtt de ez nem mérvadó mert a berendezést én készítettem el plusz az üveg"bontott" üveg volt és van egy üveges ismerősöm...Amúgy ez már olyan nagy terrárium h irdatlan h nehezen mozgatható másodszor meg van vagy fél tonna. Ha ilyenben gondolkodsz szerintem jobb lehet valami vízálló és erős fából készíteni az oldalfalakat és az előlap lehet üveg plusz megérheti egy egy merevítés belerakni...személy szerint már megbántam h üvegből csináltam meg az egészet mert túl törékeny (úgy h 6 centi vastag az üveg)plusz mint mondtam ki kéne ütnöm egy falat azért h kivigyem a szobámból. Amúgy már vannak lakói és azok viziagámák:)

Ha bármi kérdésed lenne akkor szívesen állok rendelkezésedre...

2012. nov. 10. 10:01
 13/14 anonim válasza:
Hú nagyon szépen köszönöm ! :) Az az igazság,hogy nincs rá 70ezrem..és ez csak egy szép álom.Azt hittem,hogy majd pikkpakk lesznek agámáim...aztán utána néztem és rájöttem,hogy ez nem ilyen könnyű,de azért jó tisztában lenni a dolgokkal.
2012. nov. 10. 22:24
 14/14 A kérdező kommentje:
most én is így vagyok a varánuszommal mert majd neki is kell egy nagyobb hely...és az is irdatlan pénz lesz...
2012. nov. 11. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!