Van egy 200x100x200 centis (hossz. X mély. X mag. ) terráriumom milyen állatot javasolnátok bele?
Figyelt kérdés
A terráriumban van egy szűrővel ellátott csobogós medence középen egy vastag mászófa dísznövénynek kialakított részek.Trópusi esőerdősre van berendezve...fullos terkó csak nem tudom mit vegyek bele... van tapasztalatom az ilyen állatok tartásában szóval ez nem probléma csk ki milyen állatkát ajánlana...2012. aug. 22. 16:12
1/14 anonim válasza:
Hát először is milyen állatra gondoltál: hüllőt szeretnél vagy inkább rágcsálót, vagy sünit is lehet benne tartani mert azért az jó nagy terrárium. Vagy halak? mire gondoltál?
2/14 A kérdező kommentje:
csak hüllő
2012. aug. 22. 18:45
3/14 anonim válasza:
Szakállas agáma szerintem jó állatka :) vagy akár kaméleon
4/14 anonim válasza:
szerintem abba mehetne 2 sisakos kaméleon, plusz 2 madagaszkári nappaligekkó (megvannak együtt, mert nálam már voltak együtt) ha van sok kapaszkodós rész benne, faágak, indák, pl szobai futóka, akkor ők mindig felül lesznek.
Alulra pedig lehet kisebb teknőst tenni, bár a teki megnő, de az nem mászik fára.
---------
Vagy egy viziagámát. Lehet hogy a kifejlettnek is elég lenne. Én csak kicsit tartottam, elég sokat pocsol, ezért az üveget naponta kell tisztítani, mert össze fröcsköli. Viszont métereket ugrik és nagyon édes, meg nagyon szórakoztató, játékos.
5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de én igazán a vízi agáma méretre gondoltam....
2012. aug. 22. 19:57
6/14 sajt102 válasza:
Szerintem zöld leguánt tartsál benne csak legyen teljes sprektumu fénycsöved meg uv-d
7/14 A kérdező kommentje:
köszi de a zöld leguánnak nem kicsi ez a hely? az a bajom h ha megnő nem tudok nagyobbítani a terkón :(
2012. aug. 23. 10:18
8/14 sajt102 válasza:
én úgy gondolom elég neki ez a hely nyilván jobb lenne az ha megszelidítenéd és kivenéd néha de max 200cm-re nő meg és az tényleg a max és a testhosszának a 2 harmada a farka szóval szerintem elég neki
9/14 sajt102 válasza:
és nagyon sok leírás is kb ekkor helyet javasol neki
10/14 A kérdező kommentje:
köszi amúgy meg úgy terveztem h kiveszem az állatkát ami majd lesz
2012. aug. 28. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!