Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Nem akarnak venni a szüleim...

Zsancimanci kérdése:

Nem akarnak venni a szüleim sisakos kaméleont. Mit tegyek? HELP!

Figyelt kérdés

2012. júl. 26. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Kérj madárpókot.
2012. júl. 26. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Olyan állat nincs is hogy sisakos kaméleon. Sisakkal nem tud beleolvadni a környezetbe.
2012. júl. 26. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:

red4me kedvéért: van sisakos kaméleon.

[link]

zsancimacinanak: törődj bele. A szüleid házában ők szabják meg a szabályokat. Majd, ha saját lakásod lesz, olyan állatot tarthatsz amilyet szeretnél (és meg tudsz szerezni).

2012. júl. 26. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
Ez photoshop.
2012. júl. 26. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugy birom amikor az ember valamien állatot nem látott még élőben,és csuklóból rávágja h Photoshop... Igen , SISAKOS KAMÉLEON létezik! :))
2012. júl. 27. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Dehogy létezik, ez csak a gonosz média agymosása! Majd rájöttök, ha meglátjátok a kaméleont sisak nélkül.

Zebra sincs.

2012. júl. 27. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne mikor nekem is van 1 pár -.-
2012. júl. 28. 11:56
 8/10 anonim válasza:
Lehet,hogy nem hiszik azt rólad, hogy egy hétnél tovább gondoskodnál róla, és így majd nekik kell etetni meg takarítani utána! Egyébként nekem is vágyálmom egy kis kaméleon!De azon felül hogy megveszed magadnak arra is érdemes gondolni,mennyibe is kerül egy ilyen állat valójában, annak meleg kell meg spéci körülmények ami hát nem olcsó mulatság.
2012. júl. 30. 09:12
 9/10 anonim válasza:
Van sisakos kaméleon! Ez nem fotó shop!
2012. júl. 30. 09:14
 10/10 tundernita válasza:
red4me nevű felhasználó márpedig létezik sisakos kaméleon és sok neves tenyésztője van ennek a fajtának. az a kép nem photoshop hanem igazi. és pont a fején lévő kinövése miatt hívják sisakos kaméleonnak mert olyan mintha egy sisak lenne rajta. a nőstényeké kisebb míg a hímeké nagyobb. sok gondozás igényelnek és bizony foglalkozni is kell velük rendesen kézhez is lehet őket szoktatni de ehhez is idő kell. ha a szüleid nem akarnak neked ilyen állatot venni biztosan megvan rá a jó okuk. hány éves is vagy??? ez az állat nem éppen kezdőknek való és nem is olcsó a tartása főleg ha még meg is betegszik esetleg. őszintén megmondom ha nekem is lenne egy 10-18 év közötti gyerekem én sem vennék neki kaméleont sem más állatot mert sajnos a többségüknek csak az elején jó kis újdonság utána meg tojik rá és a szülőkre marad az állat gondozása meg minden egyéb vele járó feladat. szóval bocsi de én egyetértek a szüleiddel. talán próbálj meg inkább egy hörcsögöt kérni tőlük azt könnyebb tartani és gondozni is nem olyan macerás mint a kaméleon.
2014. jan. 29. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!