Ilyenben lehet tartani sisakos kaméleont?
2012. júl. 9. 17:15
2/8 anonim válasza:
csináltass vele egy terráriumot: [link]
60x60 alapterület és 100 cm magas már jó.
A kaméleon azt szereti ha jó magasról bámulhat lefelé.
Még az egészet fel lehet tenni egy szekrényre.
3/8 anonim válasza:
bármi is van, 20 ezernél többet ne áldozz a terráriumra. pl: westendbe 68 ezerért árulnek, de lehet 86 már nem emlékszem én meg::: say WHAT?????? nagyon durva szóval ha csináltatsz az sokkal jobb hidd el.. :) 68 ezerért gondolom magától rakja be az eleséget az állatnak vagy én nem tom...
4/8 anonim válasza:
ez az explorárium nagy faszának néz ki:)
5/8 anonim válasza:
Hja hogy azt a hálós vackot mondod.
Abba megfázik, mert télen nem tudod fűteni és ha odaszarik a falára hogy tisztítod le?
6/8 anonim válasza:
jaa utolsó előtti vagyok.. azthittem egy terráriumról beszélsz és én csak mondtam hogy ez a hálós jól néz ki nyáron az állatnak ha elutazunk vagy ilyesmi. ne vedd buzdításnak mert nem lehet benne tartani hosszabb időn keresztül..
7/8 zsancimanci válasza:
szerintem jó az egy kaméleonnak:)
8/8 kam666 válasza:
szerintem is jó ez a terrárium nekem is nagyjaból ekkora van és jól érzi magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!