Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Baj, ha az ékszerteknősöm sok...

Baj, ha az ékszerteknősöm sok legyet eszik?

Figyelt kérdés
Kistesóm szinte egész nap a legyeket kergeti, csak hogy etethesse. Nem lehet belőle gond, hogy egy nap akár 20-30at is megeszik? Mondjuk a sok kitin nem árt meg neki?
2009. júl. 15. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet tőle baja, persze csak akkor, ha mást is kap. Tápláld változatosan, adj neki salátát, szárított vízibolhát, garnélarákot, darált csirkenyakat, Tubifexet, meg még a megfelelő vitaminokat kapja meg. Mondjuk a napi 20-30 lehet, hogy tényleg sok. A szomszédomban is sok legyet kaptak a tekik, mondjuk ők elég szép kort megéltek.:)
2009. júl. 15. 19:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Peersze, jól tartom, minden vitamint megkap, és a súlya, páncélja is rendben van, a legyeket napközben kapja, a többi eleség mellett.
2009. júl. 15. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Figyelj: ha bajlenne szerintem érezné azt őis és nemenne több legyet! Ne aggódj, az enyém megnem kóstolná! Mivel ő csak szúnyogot hajlandó enni :)
2009. júl. 15. 21:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindent megeszik, ami csak beleesik a vizébe :D Kicsit nemnormális :D úgyh. ilyen szempontból neem kell kitalálni mi a jó neki és mi nem.
2009. júl. 16. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
az enyém nyáron a keretben lakik, és megeszi a varangyos békákat:D sztem ez a nem normális:P
2009. aug. 7. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!