A ti teknősötökkel is volt olyan hogy több napig nem evett? Az enyém hétfőn evett utoljára. Ez baj, vagy normális?
Hát, igen, lehet.
De pézsmatekim sosem volt, így sajnos nem tudom. :( (De amúgy nagyon édik!! :))
Szerintem semmi baja egyébként, szóval ne aggódj nagyon, de az nem baj, ha az orvos is megnyugtat!
Majd lehet, hogy ad neki egy vitaminszurit, azt néha szoktak "csak úgy" is, jót tesz nekik. Nem azt mondom, hogy össze kell őket szurkálni, olyan két-háromévente szokta mondani, hogy na, akkor ad nekik egyet (már, ha beleegyezem persze, mert mondhatod, hogy nem akarod!), mert így, ha esetleg valamiből nem kaptak eleget, ez pótolja. Az immunrendszerüknek jót tesz.
Azt elképzelhetőnek tartom, hogy a környezetváltozás - főleg esetleg az utazás - viselte meg kicsit.
De helyre fog jönni biztosan. :)
Külön enni az enyémek sem szerettek soha, szóval lehet gyakrabban takarítani őket, mert a külön etetés nem működik...
Tényleg semmi baja szerintem, de vidd orvoshoz, hogy megnyugtasson. Az arra is jó, hogy megnézi, rendesen fejlődik-e, találgat, hogy fiú-e vagy lány (pl. nálunk kiderült, hogy három lány jut egy fiúra, pedig eddig 2-2-t feltételeztünk :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!