Mi baja a siklónak?
A minap találtam egy erdei siklót és nem nagyon mozgott. Az ember azt gondolná, hogy ha közeledsz egy kígyóhoz, akkor az elmegy, de ő ott maradt. Meg tudtam fogni. Szóval az a gond vele, hogy a fejétől olyan 2 centire van valami gikszer szerintem. Olyan mintha meg lenne dagadva és ott nem tud mozogni, a farka mozog, meg rám tekeredik, de középtájt szinte semmi mozgást nem végez. Mi lehet a baja?
15 L
ilyen beteg allatnak jobb a sterilebb kornyezet (szoval ne viragfoldet hanem forgacsot vegyel , nem olyan draga max. 300 egy jo egy evi adag . kaja: ez egyénenként es fajonkent valtozik , kisallat kereskedesekben 100-200 ft./db egy nagyobb befottes uvegben konnyen lehet tenyeszteni oket ha van 2-3 nosteny es egy him , egyszeru az etetesuk is stb.
az akavarium sztem jo , de a lenyeg hogy ne masszon ki .
ha meg van kerdesed akkor nyugodtan kerdezz (bocs amiert keves az ekezet , csak tudod Roman a bill.-em (mert erdelyi vagyok , ha esetleg nem emlitettem) es nehez beallitani a magyar ekezetet .)remelem segitetteem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!