Mi baja a siklónak?
A minap találtam egy erdei siklót és nem nagyon mozgott. Az ember azt gondolná, hogy ha közeledsz egy kígyóhoz, akkor az elmegy, de ő ott maradt. Meg tudtam fogni. Szóval az a gond vele, hogy a fejétől olyan 2 centire van valami gikszer szerintem. Olyan mintha meg lenne dagadva és ott nem tud mozogni, a farka mozog, meg rám tekeredik, de középtájt szinte semmi mozgást nem végez. Mi lehet a baja?
15 L
hol találtad? (település)sárga a hasa?
enni eszik? tud nyelni? mit adtál neki?
Arra én is gondoltam, hogy lehet, hogy emészt és azért, de egyre valószínűtlenebbnek tartom.
Pécs mellett, Hirden találtam egy ismerősomék háza előtt. A hasa sárga, de nem az az élénk sárga, olyan haloványka.
Nem eszik sajnos. Már itt van vasárnap óta, de semmi. Igazából eddig szöcskét próbáltam neki adni, de nem kellett neki. (annyira kicsi még, hogy mással nem mertem próbálkozni)
Sytem akkor az egyértelmű hogz hibás hátgerincű . Szabadban
nem éli túl , probáld meg felnevelni , (csibét,egeret,kispatkányt eszik) kb. 150 cmüs re nő meg (de hosszú idő alatt) egy akváriumban tartsd , legyen benne faforgács , egy kis búvó hely, itató .Ja és egy (nem neonos)
iroasztali lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!