Ez nem egy mocsári teknős? Aminek viszont tilos az árusítása mivel védett Magyarországon és az eszmei értéke 50. 000 forint?
2012. máj. 13. 13:43
3/15 A kérdező kommentje:
És elég feltűnő,hogy 500 forintért árulja. Nyilván találta valahol és szeretne rajta egy kis pénzt szerezni.
2012. máj. 13. 14:52
4/15 anonim válasza:
kéne szólni valami állatvédelmi szervezetnek
7/15 A kérdező kommentje:
Hát ez tényleg szomorú.Szerintem írjunk neki üzenetet hogy ez egy mocsári teknős ami védett faj és az eszmei értéke 50.000 forint,és mivel ezt megszegte szólunk egy állatvédelmi szervezetnek,hogy nyomozzák le az IP címét és bírságolják meg.
2012. máj. 13. 16:32
9/15 anonim válasza:
Hát ez nekem elégé Mocsárinak tűnik csak még pici
10/15 anonim válasza:
Igen, ez valóban egy mocsári teknős, ami védett, mint Magyarországon MINDEN kétéltű,és hüllő. Én már írtam neki, hogy tisztában legyen a dolgokkal, bár én egy másik hirdető oldalon találtam ugyanezt a hirdetést.De nem reagált rá semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!