Leopárdgekkó mért eszi a homokot?
Figyelt kérdés
Van két gekkóm, és mind a kettő nyalja a homokot. Mért eszi? Jót tesz neki? Mit tegyek ellene??2012. ápr. 28. 19:10
1/5 anonim válasza:
nem lesz baja biztos ezek gyíkok nem emberek:DD biztos tisztítja a nyelvét
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg ásványi-anyag hiánya van és a homokból próbálja ezt pótolni. Szórj neki egy kis kalcium port a homokra. Reméljük nem készíti ki a gekkóid gyomrát a homok. Sajnos sok rém történet van ezzel kapcsolatban.
A mieink is nyalogatják, szerencsére nem volt még baj, pedig kapnak vitamint is.
3/5 A kérdező kommentje:
Mi is vitaminozunk. Sera reptilin szerinted megfelelő?
2012. ápr. 28. 22:49
4/5 anonim válasza:
Sokan nem ajánlják úgy tudom, de érdemleges véleményt nem tudok alkotni róla.
Mi Reptivite-t használunk agámákhoz, gekkókhoz, úgy tűnik bevált.
Nem tudom, amit írtál, abban van külön Kalcium? Ha nincs akkor azt is szerezz be külön. Ez jóval olcsóbb mint egy összetett hüllővitamin.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem árt neki.Mellesleg néhany állat a homokban kapja meg az emésztőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!