Leopárd gekkónak milyen cuccok kellenek? Olyan embert kérdezek akinek van, (volt)?
valami lámpa?
milyen homok?
melegitő?
berendezés,design?
Ha elolvasod a Reptilia.hu fórumon a leopárd gekkó témát, akkor nagyon sok mindenre választ kapsz!
Röviden összefoglalva: sivatagi állat, sivatagi homokkal, sok búvóhellyel, nappal kb. 30 fok, vitaminporos eleség (tücsök, csótány)
Éjszakai állat, szóval nappal max. elbújva vagy napozva látod.
Szia!
Mikor megvettük az első gekkóm, akkor egy 30x30-as terráriumban tartottam. A terrárium aljára az exoterra.hu-ról rendeltem fűtószálat. Fel lehetett ragasztani. Egy hungarocell hátfal volt, de megbántam, mert a tücskök kirágták. A napfényt egy sima asztali lámpával biztosítom. Egy hőmérőt is érdemes betenni. Fontos, a lámpa nem lehet a terráriumban, mert megégetheti a bőrét. Nálunk itató is van benn, amiben fürdik, és iszik is. Egy búvóhelyet feltétlenül kell biztosítani, és szerintem ilyen műnövények (exoterra.hu-ról) megrendelhető. Nagyon hangulatos. A homokot mi az állatkereskedésben vettünk. Hogy milyen, azt pontosan nem tudom. Ma már kettő gekkónk van, egy hím és egy nőstény, új terkóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!