Honnan tudhatnám meg, hogy a tekijeim boldogok itt?
hetente kétszer kapnak enni. egyszer halat meg utána nasinak kis rákot 3 nap mulva kb meg algát hínárt paradicsomot gyümit rákot..
van szárazföldjük jó meleg lámpa szoktam őket smiizni kirakom őket szobába mászkálnak a lakásba meg hétközbe néha 1-2 falatot ha van valami kapnak.
és van sok kő meg szikla meg 1 műnövény is
A hüllők imádnak napozni, igen kell 1 száraz kő!
Aztán, hogy simogtani, sztem az eléggé stresszes lehet.
Nekem már volt több féle teknősöm is, mocsári volt a legmozgékonyabb, az ékszer pedig még a növényt is megette az akváriumban.
Kisebb teknőcök nálam nem bírták 1 évnél tovább, a nagyobb éveket is elbírt mellettem. Már bánom, hogy elengedtem, de ha nem volt miből fenntartani, akkor miért gátoltam volna meg a szabadon engedését.
Én nálam ilyen volt: hetente minimum 10 liter víz, nyers hús és alga fél kg minimum.
Ez olyan heti 3000Ftból kijött még 2 éve, szóval örülök is, hogy elment.
Am díszhalaim voltaklegutóbb, most már csak 1 van.
Sajna amik túl vannak tenyésztve, iszonyat gyorsan meghalnak.
hát van egy nagy kimászókájuk, ami száraz, alatta a víz, és egy jóó meleg spot lámpa.
meg most akarunk majd UV-t
szeretik ha simogatjuk őket, főleg ha a nyakukat alul. :)
2 ékszertekim van már nagyok. nemrég kerültek hozzám. jó sokat nőttek azóta is.. :O:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!