3hete se nagyon lett takarítva az akvi de zavaros 2 ékszer teki van benne 4-5cm es ek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek takarítsam ki?
Lesz bajuk?
2012. ápr. 14. 13:21
2/14 A kérdező kommentje:
Gondolom takarítás.
És lesz bajuk.
2012. ápr. 14. 13:26
5/14 anonim válasza:
Te skizofrén vagy?
Amúgy miért lenne bajuk a takarítástól? Te hogy vettél teknőst ha utána se olvastál? Most komolyan azt tervezted hogy soha nem lesz takarítva? Mi bajuk lenne? nem domestossal kell takarítani persze xd
6/14 csibexke válasza:
én kéthetente takaritom,de inkább akkor mikor eléggé elkezd algásodni vagya viz zavaros.
a tóba is zavaros de itt legföképp a kakijuktól.
Szóval kedves kérdező,te szivesem úszkálnál a pöcegödrötökben?????????
7/14 A kérdező kommentje:
Mármint a "Lesz bajuk?"-ot a zavaros vízre értettem.Amúgy utána olvastam rengeteget.De kitakarítottam kristálytiszta a víz.
2012. ápr. 14. 17:01
8/14 anonim válasza:
igen zavaros vízben fertőzéseket elkaphatnak,páncéllágyulást,szemgyulladást stb. Mindig legyen tiszta a vízük, van szűrőjük? Mert az rengeteget segít!
9/14 A kérdező kommentje:
Igen van.Naponta mennyit mennyen?
2012. ápr. 14. 20:15
10/14 anonim válasza:
ezt hogy érted? folyamatosan mennie kell! éjjel-nappal! ha zavar éjszaka a hangja természetesen kihúzhatod reggelig,nálunk nagyszobába vannak a tekik így nem zavar a szűrőhang!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!