Egy ékszer teknősnek kb. mennyi idő kell még hozzá szokik a környezetéhez?
Egy hete vettem már nem él annyira de a kimászóra nem mászik ki az ujjamtól nem fél mikor a víz alatt van a teki de mikor 2 lábra áll és ki dugja nagy nyújtózások árán a fejét és oda megyek akkor elbújik a szűrő és fűtő alá is ásott a kavicsba lukat és oda bújik.
Am ez normális?
normális.amíg ilyen picik addig nagyon bújósak.Nem akarsz majd mellé venni még egy tekit?Lehet úgy jobban felbátorodna.Ők is szeretnek többen lenni,nekem három van együtt,szeretnek egymáson feküdni pl,meg 2 közülük egy párt alkot mondhatni.:)
Vegyél majd neki uv lámpaégőt,azt nagyon szeretik a tekik,felmennek ilyenkor a kimászóra sütkérezni, esetleg nyáron ki is teheted őt a napra akváriummal együtt,ha megoldható.mi az erkélyre szoktuk nyáron kitenni.Kicsit hamarabb algásodik a vize olyankor,de akkor többször kell kimosni.
Nagyon fontos a napsütés nekik ez a lényeg!!
hát nem árt, de én inkább az uv-t ajánlom,ha nincs napsütés,az pótolja.D vitamin termelésben is nagy szerepe van.
SUN GLO
nekem ilyen hosszúkás van ,normál menetes,kb 2000 -2500ft-volt az állatkereskedésben,nem olcsó,de nekünk bevált,elég sokáig kitart.Lehet neten olcsóbb nem tudom.Én a gyengébbet vettem 15W-osat,mert az eladónéni panelba ezt ajánlotta,de szerintem lehet az eggyel nagyobbat is.Csak figyelni kell ne hogy túl közel legyen a tekihez,ne hogy elérje,ne legyen túl meleg stb.
4-5cm-es
1 hete van meg ezért mérsékelten izgága még fél kicsit
Etetés:2naponta fehér hal táp vagy saláta és alma vagy élő hal de szeretnék neki adni csirke májat meg csirkehúst is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!