A teknős harap?!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 20:36
11/17 AlanLoyd válasza:
Hi,nekem négy tekim van, ebből az egyik egy vörösfülű keverék, van 2 sárgafülű és egy királyteki.A vörösfülű rendszeresen meg akarja enni az ujjaimat :) Komoly támadásokat szokott intézni, de én mindig kicselezem :) Harapott már meg, 2 éves, de jó nagyot harap :)
12/17 A kérdező kommentje:
nekem is egy sárgafülűm van :)
2012. ápr. 18. 14:34
13/17 anonim válasza:
Ha jól tudom erősebb az állkapcsuk mint a cápáknak :D
Volt nekem is anno és a nyers húst elég szépen szétmarcangolta a 7-8 cm-es kis teknős:)
Meg mint már írták is a karmaival vigyázni kell. Engem nem harapott meg sose. De párszor megkarmolt ahogy mászott le a kezemről.
14/17 AlanLoyd válasza:
A karmaik nagyon élesek, etetésnél, mikor különteszem őket, nehéz úgy megfogni, hogy ne karmoljanak, és jó erőssen próbálják eltolni az ujjaimat :) Nagy formák :)
15/17 anonim válasza:
ha hamburgert adsz neki akkor harapja igen.
16/17 A kérdező kommentje:
haha vicces vagy .
2012. máj. 6. 13:43
17/17 anonim válasza:
Nekem kínai csíkos ékszerteknősöm van. A neve Ficánka. Az én teknősöm egyáltalán nem harap akármit csinálsz vele XD Amúgy ha az ujjammal simogatom a kis fejét akkor bele "bújik" az ujjamba. Csak nekem csinálja ezt. Én vagyok a gazdája és nagyon szeretem! Olyan kis cuki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!