Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Miért támadja az egyik tekim...

Miért támadja az egyik tekim a másikat?

Figyelt kérdés

2 lány teknős, és már több mint 7 éve együtt élnek (együtt nőttek fel) , és eddig nem csinálta,csak amikor kaját kaptak és megérezte rajta az illatot, de tegnap este óta csak úgy odamegy hozzá és megtámadja a kisebb a nagyot.. harapdálja a páncélját (ma letépett egy kis darabod.. mármint vedlik és azt letépte róla..) meg a fejét harapdálná.. a nagyobb meg úgy látom fél tőle.

mit tegyek?

amugy tegnap kaptak enni

2009. máj. 31. 16:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de a miért kérdésre senki se válaszol.
2009. máj. 31. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
A miért? kérdésre szerintem azért nem válaszol senki, mert nem tudjuk mi sem a választ. Talán ha lenne egy beszélő tekink, mint információforrás... :) Talán a kisebb a domináns, és ezt próbálja kimutatni... Nálunk a nagyobb piszkálja a kisebbet, pedig egyidősek, együtt nőnek. Mi sem tudjuk, miért csinálja, hogy időnként a víz alá szorítja, a lába felé kapdos stb. Én ilyenkor a páncéljára koppintok a támadónak. (Az vagyok, aki azt írta, hogy próbáld meg elszeparálni a terráriumot, amíg jobb megoldás nem lesz.) Sajnos jobb ötleteim nekem sincsenek a miért-re.
2009. jún. 1. 09:47
 13/18 A kérdező kommentje:

az hogy a víz alá nyomják egymást az baj se lenne..

de kiharap egy kis darabot a páncéljából és megeszi.. hogy van egy pici seb a nagy fején amit a kicsi csinált. hogy a nagy annyira fél a kicsitől hogy kb megőrül??

az nem normális.

2009. jún. 1. 13:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kettőjüknek kicsi a vizes és a száraz terület? Calcium hiány? A nagyot külön kellene tenned, mert meggyőzödtél róla, hogy FÉL a másiktól.
2009. jún. 2. 20:02
 15/18 anonim ***** válasza:
az én teknőseim 12évesek.Amikor vedlik akkor a másik"segit neki" a lógó hámrétege lecsípi,de ugy néz ki mint ha támadna,de közbencsak leszedi az elhalt részt.Amugy h tegnap etetted,nem jelent semmit mert nagyon mohók.Az meg h a teknősök sex közbe csinálnak ilyet.?!Azthittem tojásokkal szaporodnak,és nem elevenszülők...De lehet h tévedek,és meg...ják egymást.De mivel ez két nőstény...De ha egyidősek akkor a nagyonn nőstény.Nálam is ez van.Lehet az eladó nem tudja a dolgokat.
2009. jún. 2. 20:52
 16/18 A kérdező kommentje:

na igen de most meg békésen fekszenek kint és melegednek.

meg van hoyg együtt játszanak.

csak néha a kicsi mintha szagolná a nagyot megy utánamereszti a fejét rá anagy meg húzódik be meg fordul el. és vagy belekap a kicsi vagy nem.

és a kicsi vedlik jobban nem a nagy

2009. jún. 2. 21:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a kicsi szexet vár a nagyobbiktól, annak pedig ehhez nincs kedve, ezért a kicsi frusztrált és támad. A nagy nem akar leszbikus lenni,és nem akar/képes fiúként szexelni.

Egyébként tojás rakás előtt is van szex, igy kerülnek az apa génjei is a tojásba. Az ikrákat termékenyiti meg a him a párja testén kivül. Pl.:a halaknál.

2009. jún. 3. 22:24
 18/18 A kérdező kommentje:
most nyugi van
2009. jún. 4. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!