Miért támadja az egyik tekim a másikat?
2 lány teknős, és már több mint 7 éve együtt élnek (együtt nőttek fel) , és eddig nem csinálta,csak amikor kaját kaptak és megérezte rajta az illatot, de tegnap este óta csak úgy odamegy hozzá és megtámadja a kisebb a nagyot.. harapdálja a páncélját (ma letépett egy kis darabod.. mármint vedlik és azt letépte róla..) meg a fejét harapdálná.. a nagyobb meg úgy látom fél tőle.
mit tegyek?
amugy tegnap kaptak enni
amugy sok eszed van;) pünkösd vasárnap honnan szüljek??
bunkó.
Új vagyok. Ékszerteknősöm van. A tieid milyenek, nem irtad.
Nekem is lány teknőseim voltak,mert már csak egy van. Én a fürdőszobában kajáltattam őket külön-külön. Lehet, hogy beteg a nagyobbik? Biztos, hogy lányok? A himek csinálnak ilyesmit udvarlás és szex közben és termetre ők a kissebbek, igaz a lábkörmeik hosszabbak mint a lányoknak. Nincs egy nagyobb mosdótálad, vagy 5 literes befőttes üveged amibe külön teheted az agresszivat? Igaz, ha túl hideg a viz megfázhat, ha nem tudod a külön edényben is melegiteni a vizet. De legalább néhány órára próbáld meg és figyeld meg őket külön.
Nem hinném hogy beteg. semmi furcsát nem észlelek rajta.
Nem mindig cisnálja. most pl együtt fekszenek és a lámpa alatt melegednek békésen egymás hátán
csak néha nemtudom.. harapdálná szegényt
igen lányok, hát 7 év alatt azér akkor csinálták volna ezt ha nem lennének azok.
a kisebb egyébként mosz növésben van, mert eléggé vedlik a páncélja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!