Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Miért támadja az egyik tekim...

Miért támadja az egyik tekim a másikat?

Figyelt kérdés

2 lány teknős, és már több mint 7 éve együtt élnek (együtt nőttek fel) , és eddig nem csinálta,csak amikor kaját kaptak és megérezte rajta az illatot, de tegnap este óta csak úgy odamegy hozzá és megtámadja a kisebb a nagyot.. harapdálja a páncélját (ma letépett egy kis darabod.. mármint vedlik és azt letépte róla..) meg a fejét harapdálná.. a nagyobb meg úgy látom fél tőle.

mit tegyek?

amugy tegnap kaptak enni

2009. máj. 31. 16:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Mindenfélekképp külön terráriumban tartsd őket, nehogy nagy sebesüléseket kapjon a kissebbik!
2009. máj. 31. 16:11
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
azaz a nagyobbik!:D (ugyan az az első vagyok)
2009. máj. 31. 16:11
 3/18 A kérdező kommentje:
de ezt eddig nem csinálta...
2009. máj. 31. 16:12
 4/18 A kérdező kommentje:
és nincs másik terráriumom..
2009. máj. 31. 16:13
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
Akkor vegyél mégegyet!
2009. máj. 31. 16:22
 6/18 A kérdező kommentje:
marha segítőkészek vagytok..
2009. máj. 31. 16:24
 7/18 A kérdező kommentje:

amugy sok eszed van;) pünkösd vasárnap honnan szüljek??

bunkó.

2009. máj. 31. 16:25
 8/18 anonim ***** válasza:

Új vagyok. Ékszerteknősöm van. A tieid milyenek, nem irtad.

Nekem is lány teknőseim voltak,mert már csak egy van. Én a fürdőszobában kajáltattam őket külön-külön. Lehet, hogy beteg a nagyobbik? Biztos, hogy lányok? A himek csinálnak ilyesmit udvarlás és szex közben és termetre ők a kissebbek, igaz a lábkörmeik hosszabbak mint a lányoknak. Nincs egy nagyobb mosdótálad, vagy 5 literes befőttes üveged amibe külön teheted az agresszivat? Igaz, ha túl hideg a viz megfázhat, ha nem tudod a külön edényben is melegiteni a vizet. De legalább néhány órára próbáld meg és figyeld meg őket külön.

2009. máj. 31. 16:49
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy beteg. semmi furcsát nem észlelek rajta.

Nem mindig cisnálja. most pl együtt fekszenek és a lámpa alatt melegednek békésen egymás hátán

csak néha nemtudom.. harapdálná szegényt

igen lányok, hát 7 év alatt azér akkor csinálták volna ezt ha nem lennének azok.

a kisebb egyébként mosz növésben van, mert eléggé vedlik a páncélja

2009. máj. 31. 17:04
 10/18 anonim ***** válasza:
Próbáld meg őket egy kicsit elkülöníteni! Egyelőre, amíg nincs másik terrárium, valahogy próbáld meg elválasztani ketté azt, ami most van! Egyelőre ennyit tehetsz, de ne várd meg, míg állandósulnak ezek a támadások, mert tényleg a tekid látja kárát.
2009. máj. 31. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!