Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Feltétlenül kell a zöld...

Feltétlenül kell a zöld víziagámának víz? Mert egy ilyen profi állatkereskedésben Budapesten nem volt. Ezt még azért is kérdezném mert én szeretném őket együttartani a zöld leguánnal, úgy ahogy az állatkereskedésben volt.

Figyelt kérdés

2012. jan. 29. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Én leguánt tartok, és neki is van egy 60 literes medencéje... Jót tesz az egészségüknek, ha mindent megadsz amire csak szükségük lehet... én a helyedben tennék vizet neki
2012. jan. 29. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy viziagámám, beraktam neki egy edényt, amit 100Ft-os boltba vettem, ilyen műanyag kajás dobozt, amiben kb 15-20 cm magasan volt víz. És oda beleugrált mindig fentről fürdeni. De az a viziagáma még nem volt valami nagy, csak 1 éves koráig nevelgettem, aztán eladtam. Akkor még csak olyan 14centis volt a teste. De a kifejlettnek tudod, hogy kb 50 centis teste van, aztán jön hozzá a farok pluszban, úgy már majdnem egy méteres lesz.
2012. jan. 29. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Mivel az állatkereskedésben nem sokat időzik 1-1 állat, így valószínűleg nem éri meg nekik kialakítani a megfelelő környezetet. Szóval kell neki víz. Minden hüllőnek kell víz. Nekik több. ;)

Olvass utána. Google biztos tudja :)

2012. jan. 30. 00:37
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as.. aha :D neem sokat csak mondom a westendi kaméleom szerintem minimum fél éves.... az valószínűleg azért lehetett, mert nem profi a kisállat kereskedés. melyik volt? ha nem akarod itt leírni írd már meg privátban, mert érdekel, bár a westendbe tutira nincs nekik a camponában meg nem tudom, mert oda nem teszem be a lábamat különben egész éjszaka nem tudok aludni az ott látottak miatt.. a többiben nem tudom, hogy árulnak-e mert nem egy keresett állat. amugy igen muszáj lesz neki, és leguánnal összerakhatod, csak legyen akkor nagyon nagy helyük több bújóval és inkább 2 nőstényt rakj egybe! amugy őket fürdetni is kéne, azaz egy kádat tele raksz vízzel és abba ússzon, mert neki ez az igazi otthona, és ha nincs neki víz az szerintem minimum felér egy állatkínzással.

pl: nekünk is volt agámánk raktunk be neki egy kis tálat és valami iszonyat sokat volt benne, pedig nem is volt neki nagyon megfelelő, de van egy nagy akvink amibe beleraktunk, és ott imádott úszkálni, vagy fél órát is képes volt víz alatt lenni:) nagyon jópofa volt, csak aztán eladtuk, nem sokáig volt nálunk.

2012. jan. 30. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Tényleg jópofa állat, sokat nevettünk rajta. Kádban nem próbáltam, de el tudom képzelni hogy élvezte volna. Elég aktív volt és mindig jókedvűnek tűnt. Ezzel a nagy tál vízzel végülis mindent szanaszét pocsolt, néha fejest is ugrott bele, nagyon édes volt. Csak azt nem tudom milyen lett volna nagyban, ha megtartottuk volna. Gondolom akkor már nem olyan játékos.
2012. jan. 30. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:

3as vagyok.

No de a kaméleonnak megfelelő a környezete legalább?

Egyébként aki ilyen hüllős emberállat, mint én és a párom, azok inkább elmennek egy terraplázára/börzére, és ott közvetlenül a tenyésztőtől tudjuk meg az állat igényeit.

A kedves kérdezőnek pedig tudom ajánlani a Reptilia fórumot. Itt mindenképpen találsz választ a kérdésedre!

2012. jan. 31. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:

4 es vagyok. háát nem tudom, igazából azt kell mondjam egyáltalán nem volt profi a helye, nem volt elég a nedvesség tartalom, , kajája semmi nem volt, pedig szerintem inkább 1-2 vel többet öntsünk be neki, minthogy éhezzen. szó se róla szép állat volt, de nagyon idős és 25 ezerért árulni... kicsit kivágta a biztosítékot nálam, hogy valószínűleg elég vadállat lehet, mert ugye ki foglalkozna vele.

és én is terraplazara járok. iszonyat jó, mindenki mondja, hogy mekkora a tömeg,nem profi, pedig óó de hogy is nem. szerintem Mo-n egyik legprofibb börzéje, pedig csak jó időben kell menni :)

2012. jan. 31. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!