Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mennyi időt tölt a gyászbogár...

Mennyi időt tölt a gyászbogár báb állapotban?

Figyelt kérdés

2012. jan. 15. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
fúú nagyon sok ideig. én 1x láttam csak kifejlett gyászbogarat, de akkorra már 1 éve dolgoztam kisállatkereskedésben. lisztbogarak mindennaposak voltak.
2012. jan. 15. 20:10
 2/4 anonim válasza:
28%
Amíg bábként gyászol.
2012. jan. 27. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

[link]

szíves elsőben 3 sor után megtalálod a választ, de nyugodtam írj ki ide kérdéseket, amire amugy senki nem tudja a választ utána nézés nélkül!!

2012. jan. 29. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem arról van szó h nem tudom használni a google-t, hanem azért kérdeztem, mert azoktól szerettem volna választ kapni aki már foglalkozott ilyennel! (te sem értesz hozzá) amit küldtél az több ponton is hibás leírás, mert kb. 26fokon 30-40 napot töltöttek báb állapotban és hogy 70-80 nap után bebábozodnak az sem igaz, mert amíg együtt vannak tartva addig a büdös életben nem fognak bebábozódni. Ezért nem látott az első se soha bogarakat, mert olyan feromonokat választanak ki amellyek meggátolják a bebábozódás kezdetét!
2012. jan. 30. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!