Miért bólogatnak a leguánok?
Figyelt kérdés
Sok videóban látom hogy bólogatnak:D Miért?2012. jan. 6. 23:08
11/15 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon szép a képeken! Főleg azért tetszik mint állat mert növényevő. Varánuszon is gondolkodtam, de nem lenne szívem patkánnyal etetni, főleg, hogy volt patkányom és nagyon szerettem őt is.
2012. jan. 7. 13:17
12/15 anonim válasza:
igen én is azért választottam őt, mert növényevő. nálam kezdetben 4 hónapig havonta kapott 10 lisztkukacot, és azzal be is lett zárva. azóta egyáltalán nem kapott állati fehérjét, javasolták az állatkereskedésben, de én inkább maradok annál ami természetesebb neki.
13/15 anonim válasza:
bocsi, nem láttam az előző oldalon a kérdéseket. Valamilyen szinten biztosan hall. Nem vagyok biológus, csak imádom az állatokat. Bár épp a napokban tett fel valaki ilyen kérdést, és a googlin Brehm könyvében úgy írja, hogy nincs bizonyítva a hallásuk oly módon mint a miénk. Hogy mi lehet az igazság azt sajnos nem tudom... Általában inkább az idegenek ijednek meg tőle, ha nem tesznek hirtelen mozdulatot, akkor elvan bárkivel. Változó hogy mennyit van kint, tavaly 2 hónapot folyamatosan nyitva volt a terrárium, akkor jött ki, ment vissza amikor akart, csak aztán beszokott az ablakomba, hogy ott végezz el a kis és nagy dolgát, és akkor visszazártam. Azóta fél napokra kiengedem, és általában magától visszamegy. Minden nyáron kint tartottam, volt mikor leesett a hőfok, de semmi baja nem volt. Az állatkereskedésben mesélték, hogy egy példány megszökött a gazdájától január végén, és február végén találták meg a szomszédban, makk egészségesen. Annyira tehát nem érzékenyek. Nálam két lámpa, meg egy saját készítésű hő-"ág" biztosítja a meleget. egyébként hozzám is idejön, főleg ha almát eszek, és olyankor jön koldulni pár szeletet :)
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, a lelkesedésemet csak növelted vele:D
Szerintem amint megengedhetem magamnak jön egy a viziteknősök mellé:):):)
2012. jan. 7. 13:49
15/15 anonim válasza:
nagyon szívesen :) én is teknősökkel kezdtem :) ha kell eszedbe jut még valami, szívesen válaszolok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!