Mit csináljak az ebihalakkal? (alul a szöveg)
Van egy kerti tavunk kb 3000Les, és mivel kb 1kmre lakunk a kis-dunától szntem onnan jött a béka a tavunkba. Lepetézett vagy mit csinált és most tele van ebihallal a tó. Hogyan szedhetném ki? Várjam meg míg megnőnek és utánba vagy mit érdemes velük csinálni?
Rengeted van m2-enként körülbelül 100 darab.
Köszi előre a tanácsokat.
Erre én is gondoltam :)
De köszi.
"Betelepíthetsz" törpeharcsát is. Bármelyik horgásztóhoz elmész, és megkérsz egy horgászt, öt perc alatt kifog neked egyet, és boldogan odaadja (nem túl kedvelt hal), vödörben hazaviszed, és úgy megeszi az ebihalakat, hogy öröm lesz nézni. Csak vigyázni kell vele, mert ha elszaporodik, őt kell kiirtani :) Célszerű egy darabot hazavinni, azt később ki lehet fogni, és imádkozni, hogy ne legyen benne ikra.
Viszont a halikrát is imádja, szóval más halak mellé nem ajánlatos. (Ezért nem szeretik őket a horgásztavakban.)
nekünk vízállás van a kertben és nekünk is nagyon sok van.. :00
még ilyen vízállás sem volt,sem "ebihaltenyészet" xD
nekünk az a szerencse hogy kezd kiszáradni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!