Hogyan fürdessem meg a hullámos papagájom?
Figyelt kérdés
Segítsetek mert fogalmam sincs hogy kell megfürdetni és már elég rég kaptam és azóta nem fürdettem mert nem tudtam hogyan kell szóval, please!!!2011. dec. 30. 14:08
1/8 anonim válasza:
Külön fürdetni nem kell, csak csinálj nekik egy kis fürdőmedencét a kalitkában. Majd ők fürdenek, amikor érzik a szükségét. Lehet kapni műanyag kis medencéket.
2/8 A kérdező kommentje:
De már tettem be nekik és semmi pedig már jó régen benn van.
2011. dec. 30. 14:31
3/8 anonim válasza:
Maguktól fürdenek.Tényleg ha szükségét érzik.Én is így vagyok velük hogy hiába teszem be nekik a pancsit,nem foglalkoznak vele.Erőszakkal ne próbáld semmiképp :D:D
Egyik papagájos ismerősöm madarai gyakran fürdenek még ilyenkor is,persze nyilván elég meleget kell biztosítani nekik hogy fürdés után meg ne fázzanak.
4/8 anonim válasza:
Most ne fürödjenek, inkább csak nyáron. Az enyém is csak olyankor fürdik de csak néha, és amikor kiengedem és nem a kalitkába teszem bele. Télen megfázhat, hajszáritozni nem akarom.
5/8 anonim válasza:
Ha nyáron sem akarnak bele menni tedd bele az egyiket és tartsd ott a fürdető medence előtt a kezed hogy ne tudjon ki menni és rájön hogy nem is rossz benne fürödni én is így szoktattam rá a kicsiket ill nagyokat!!!!!!! és ha egy el kezd fürödni akkor a többi is követni fogja példáját !!!!!
7/8 A kérdező kommentje:
nem tom miért oda tette bocsi :S de szerintem tudom: hüllőkre volt kattintva és azt adta ki azonnal
2012. jan. 4. 17:50
8/8 anonim válasza:
Tegyél a fürdővízbe pl. reszelt sárgarépát, azt szívesen megeszik, lemennek, talán meg is jön a kedvük a fürdéshez.
Régen én is így csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!