Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Ha a teknősnek betennék élő...

Ha a teknősnek betennék élő halat, biztos hogy megenné?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ milyen teknős
2009. máj. 5. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Néha csak levadássza, de otthagyja őket.
2009. máj. 5. 23:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Királyteknős/Tarajosteknős, még picike, de elég mohó és szeret enni.. És ha nagyobb halat tennék be neki? Igazából valamilyen elfoglaltságot szeretnék neki, hogy ne unatkozzon, milyen lehetőségek vannak még?
2009. máj. 5. 23:21
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
ha elég gyors a hal akkor nem :)
2009. máj. 6. 00:04
 5/10 anonim válasza:
88%
ne tegyél élő halat be!a viznek a teknősnek és a halnak se tesz jot:)
2009. máj. 6. 00:10
 6/10 anonim ***** válasza:
nekünk két mocsári teknősünk volt mamám találta őket még régebben nagyon gyengék voltak beraktuk itthon a kerti tóba aztán ilyen jó erős kárászokat meg törpeharcsákat melléjük simán levadászták őket és csak ilyen gerincdarabok maradtak :D
2009. máj. 23. 21:25
 7/10 anonim válasza:
álltalában minden teknős mohó de ha még pici nem hiszem hogy egy egész halat megeszik...föl kell neki vágni
2009. jún. 20. 21:09
 8/10 anonim válasza:
Először tuti furcsa lesz nekik de ha megismerik tuti megeszik az enyémek szeretik :)
2010. jún. 29. 14:32
 9/10 anonim válasza:
Csak a halál a biztos xDD
2010. júl. 2. 09:20
 10/10 anonim válasza:

Nekem egy fiú tarajos teki (kb. 10cm) él együtt szifókkal és mollykkal (hülyén néz ki így többesszámban :-) ) és egy algaevővel, és nem eszi meg őket. Olyan volt, hogy más okból elpusztult a hal, ha már nem mozog, akkor egy idő után így elfogyasztja. Sőt, az algaevő szépen leeszi a páncéljáról az algát! Kell nekik jó sok hely és akkor elvannak. Ráadásul a halak megeszik a teki kajájának a maradékait is. Amikor etetem a tekit, egyből úsznak oda hozzá, mert tudják, hogy akkor nekik is csurran-csöppen valami. :-)

Persze nem tudom, hogy a többi tarajos teki is ilyen békés-e, meg hát nem kell éheztetni a teknőst, mert akkor egy idő után biztos önkiszolgálót rendezne. Az enyém kap minden nap pár falatot, fagyasztott halat is.

Az ékszerteknősök lehet hogy "rámenősebbek lennének", olvastam, hogy azok felnőtt korukban akár egymást is megtámadhatják, agresszívebbek. Egyszer engem is megharapott egy nagyon aranyos bébi-ékszerteki.

A tarajosok félősebbek, nem annyira szeretik a nyüstölést...

2010. nov. 8. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!