A szobámba tényleg nyugodtan kiengedhetem a vizi tekijeimet?
úgy hogy van szőnyeg meg minden??
nem pisilnek be? mert dobozba szoktam őket rakni ( nagy nyitott doboz)és ot volt hogy bepisiltek.:)
A pisi a legkisebb gond. De a szobában egy vízi teknős nem tud hová, azaz a vízbe menekülni. A pisi éppen annak a jele, hogy nem érze jól magát abban a szituban.
Ha egy kicsit nem figyelsz, már el is tűnt. Minél kisebb a teknős, annál több helyre befér. Egy szekrénysor mögött nem lehet megtalálni és lehet, hogy egy hétig is ott marad. Közben (ha fiatal példány) annyira legyengül, hogy az a pusztulásához vezet.
Tehát nyugodtan nem.
szóval akkor nem szeretnek a dobozban lenni?
azt olvastam hogy néha kikell őket rakni mászkálni
én ki szoktam rakni őket mászkálni és soha nem szoktak bepisilni
mondjuk megismernek meg nagyon emberhez szokott lények szóval menekülniük sem kell
4 éve tartom őket
ennyi idő alatta szobámat tökéletesen úgy alakítottam ki hogy az nekik is jólegyen (nem szorulnak be sehova, nem borul rájuk semmi, nem tudnak megszökni)
ha elmegyek otthonról akkoris nyugodt szívvel ott hagyom őket mert tudom hogy semmi bajuk nem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!