Szasza kérdése:
Mi lehet ez a feheres nyalkas maszat?
Figyelt kérdés
Kb 3 hete vettunk a parommal egy sargafulu ekszerteknost, es eszrevettuk hogy a vizben amiben el furcsa nyalkas maszatok jelennek meg es ezert ketnaponta kell cserelni a vizet pedig van szuro ami 250 l/h kapacitasu,es nem az akvariumban etetjuk hanem kulon kis dobozkaban ahol tobnyire kaja utan urit is!a vize folyanatosan 28c ketnaponta tisztitom a szurot de hiaba a vize amugy tiszta es atlatszo jol erzi magat uszkal figyelget es eszik rendesen szoval a kozerzete jo, en megis aggodom.2011. okt. 22. 15:10
1/5 anonim válasza:
Vedlik, az a nyálkás dolog a lábáról jön le. A bőre.
2/5 christa84 válasza:
Nekem is a bőr jutott eszembe elsőre de figyeld meg milyet ürít
3/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,az uruleke sotetes barnas szoval szerintem nem attol van de ez a nyalkas maszat mint a pokhalo a vizben mindent beborit amugy a szuro is tele van vele.es neha megkell furdetnem mert o is olyan,a fuletol a farkaig,es csak a vizben latszik ha kiveszem az akvariumbol a levegon mar nem latom azt a maszatot!tiszta langyos vizzel es szivaccsal furdetem!ahonnan vettem havonta egyszer tiztitjak az akvariumot es ott nincs semmi fele maszat a vizben es ottis kerdeztem aztan nemtudtak valaszt adni a kerdesemre.akkor szerintetek ez normalis jelenseg?
2011. okt. 23. 10:11
4/5 christa84 válasza:
Ha ennyi van a vízben az nem bőr és nem is normális dolog... A kaki úgy tűnik rendben, szerintem vegyél mintát a trutyiból és vidd el egy olyan orvoshoz aki ért a hüllőkhöz!
5/5 anonim válasza:
Szia!
Próbáltad már az egészet tiszta aljzattal, tekivel, szűrővel, akváriummal kezdeni? Mert lehet, hogy valami gomba, amiből mindig megmarad valahol egy kicsi és aztán meg újra és újra elszaporodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!