Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Az 5éves öcsémnek mien állatot...

Az 5éves öcsémnek mien állatot javasoltok?

Figyelt kérdés
Én ékszer teknöst és gekko-t javasoltam mert nekem is az a 2van.De az anyám büdösnek tartja a teknöst igy azt lelöttük+ö nemtudja még szerintem 2naponta takaritani a gekkokat mint én.Nemtudtok valamien állatot ami nem büdös?Mert nekem Leopárd Gekkoim vannak de azok sok odafigyelést igényelnek.Neki van szeretetböl elég fogdosná is egésznap de odafigyelésböl nemennyire magasan áll a természete:D
2011. okt. 8. 09:36
1 2
 11/18 Nyasz ***** válasza:
ÍGY VAN!!!! MINDENKINEK IGAZA VAN!! Szóval tényleg a lego krokodil maradt!!
2011. okt. 8. 15:54
 12/18 anonim ***** válasza:
plüss
2011. okt. 8. 16:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Esetleg egy bazinagy leonbergi, ami fel se veszi a zaklatást.

Hüllőt semmi esetre sem!!!

2011. okt. 8. 17:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi az hogy ,,de kell neki,,??????

egy pofon kéne neki, nem állat.

2011. okt. 8. 17:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
13:18-al egyetértek tényleg nem kéne egy 5 éves gyereknek igazi álat főleg hüllő madárpók?O.o hát az meg főleg valahogy el kell nemi magyarázni, hogy NEM KAPHAT ÁLLATOT!
2011. okt. 8. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
barátom azt mondja 5 évesen ő is madárpókot akart, meg kígyós könyve is volt, aztán az is kellett volna neki, de végülis nem kapott semmilyen állatot. Viszont egy macskája volt, azt dögönyözte, azzal aludt :)
2011. okt. 10. 20:10
 17/18 Dioxyde ***** válasza:
Hát túl kicsi még ő az ilyenekhez,nem tudna gondozni semmilyen állatot.Majd ha idősebb lesz akkor kaphat állatot addig semmi értelme,úgyis nektek kéne takarítani meg etetni stb..Ilyen korban még mindent akar az ember amit meglát.Vagy lehet az is elég , ha bevonjátok a többi állat etetésébe,tisztításába stb...vagy vesztek egy olyan állatot amit ti is szeretnétek és azt mondjátok az az övé és ha nem ad neki enni vagy nem tisztítja úgy ahogy kell akkor nem lesz a veszekedés,hogy már megint nekem kell vele foglalkozni ,mert ő nem csinálja meg.
2011. okt. 19. 01:10
 18/18 Tfiú válasza:
Szerintem....hát neki még nem való kisállat.Én is amikor még 3 éves voltam akváriumot kértem.5-6-7 év múlva kaptam egyet de mindig én gondoztam.Csak aztán kaptam két tekit.
2012. szept. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!